Verras je vriendin met deze slimme haarborstel van L’Oreal

Auteur: , 1 Reactie
Haarborstel

Als langharige man kun je er overigens ook veel plezier aan beleven.

Haarborstels heb je er in alle vormen en maten. Spannend zal het kammen van je haar nooit worden. Interactief wel, met deze haarborstel van L’Oreal bijvoorbeeld. De Kérastase Hair Coach van het Franse cosmeticabedrijf beschikt over een aantal sensoren.

De slimme haarborstel detecteert of je haar nat of droog is. Ook beschikt de borstel over een microfoon. De microfoon luistert naar je borstelgedrag (jawel!) om een patroon te ontdekken. Het borstelen van je haar was niet eerder zó interessant.

De borstel verzamelt allerlei data en is op te vragen via een app. Hoevaak het haar bijvoorbeeld wordt geborsteld, en tevens worden er slimme tips gegeven. Als je te hard borstelt kun je bijvoorbeeld je haar beschadigen. Door te vibreren geeft de Kérastase Hair Coach een seintje dat je het rustiger aan moet doen.

De haarborstel is vanaf halverwege dit jaar te koop. Verwacht een prijs van zo’n 150 euro. Het product is beschikbaar bij een vestiging van Kérastase en via de online website van het bedrijf dat gespecialiseerd is in haarverzorging.1 reactie

ik zie dat dit een product van Withings (Nokia) is. Ben zelf zeer te spreken over hun smartscale, thermo, bloeddrukmeter maar of een haarborstel nu veel gaat toevoegen betwijfel ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).