Verschijnen de iPhone 6 en de iPhone Air eind september?

iPhone 6 september
Volgens inside bronnen van verschillende Chinese media, wordt zowel de iPhone 6 als de iPhone Air in september aangekondigd en uitgebracht.

Op 15 september zou Apple de twee nieuwe telefoons voor het eerst aan de buitenwereld tonen, om ze vervolgens op 25 september in de winkels te hebben liggen. Er doen al langer geruchten de ronde over een grotere 5.5 inch iPhone, die volgens deze Chinese bron dus onder de naam ‘iPhone Air’ door het leven gaat. Onlangs doken er ook al twee dummy’s op van de twee telefoons, die duidelijk het verschil in grootte laten zien.

De 16GB editie van dit nieuwe Apple product gaat rond de 965 dollar kosten, wat omgerekend op 706 euro uitkomt. De ’traditionele’ iPhone 6 van 32GB maakt je ongeveer 622 euro lichter. Om dat even in contrast te zetten: voor datzelfde geld koop je op dit moment een 16 GB iPhone 5s in China.

Korreltje zout
Omdat we hier met vertaalde geruchten van een anonieme bron te maken hebben, is het slim om dit nieuws met een korreltje zout te nemen. Wel is het opvallend dat meerdere speculaties, onafhankelijk van elkaar, het er in ieder geval over eens zijn dat we in september aan de slag kunnen met de nieuwe smartphone van Apple.

Wel zetten we onze vraagtekens bij de naam van de onaangekondigde telefoon. De grootste iPhone ooit de bijnaam ‘Air’ meegeven lijkt wat tegenstrijdig.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *