Verschijnt Peaky Blinders op het witte doek?

De gangsterfamilie vecht om bovenaan te komen
Of heeft Netflix een andere verrassing in petto?

Peaky Blinders is bij uitstek een van de meest grove en toffe series die er te vinden zijn op Netflix. Deze heerlijke serie over een familie van gangsters in het begin van de twintigste eeuw is werkelijk fantastisch geschreven en vooral heel goed geacteerd. De brute actiescènes zijn vrijwel niet te tellen en het heerlijke accent maakte het tot een van onze favoriete series ooit.

Helaas is seizoen 5 nog altijd niet op Netflix te vinden. Gelukkig is er ander goed nieuws te melden. Er komt namelijk een film van Peaky Blinders aan. De bron is niemand minder dan Otto Bathurst (via Yahoo), een van de regisseurs. Volgens hem zijn de makers al bezig met het schrijven van de Peaky Blinders-film.

Eerder hoopte Cillian Murphy, de hoofdrolspeler in de serie, aan dat hij hoopte op een bioscoopverfilming. Op dit moment is er helaas nog niets bekend over de inhoud van de film, laat staan wanneer we deze op het witte doek kunnen verwachten. Wie weet houdt Netflix de eer aan zichzelf en wordt hij exclusief beschikbaar voor abonnees.

Waarschijnlijk zal seizoen 5 van Peaky Blinders eerder te zien zijn. Naar verluidt verschijnt deze ergens in 2019 op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *