Vertu Aster: telefoon met struisvogelleer en titanium

Vertu Aster
Vertu, de Britse bouwer van handgemaakte luxetelefoons, heeft een nieuw toestel uitgebracht. Iets minder opzichtig (diamanten ontbreken bijvoorbeeld) en met iets betere specificaties.

Vertu’s staan niet direct bekend om hun high-end specificaties, maar met de Aster zetten ze een puik toestel neer. De telefoon heeft een titanium behuizing met daarin een 4.7-inch 1080p display. Onder de kap ligt een Snapdragon 801 chipset en foto’s schieten gaat met een 13 megapixel Hasselblad camera met een dubbele LED-flitser. Selfies nemen kan per 2,1 megapixel frontcam.

Op geheugengebied komt de 11,2 mm dikke Vertu Aster niets te kort, met 64 GB aan opslagruimte. De accu die alles draaiende moet houden heeft een capaciteit van 2.275mAh en de telefoon beschikt verder over bluetooth, NFC, Qi (draadloze opaadstandaard) en een reeks aan optionele achterkantjes. Met regulier kalfsleer kost de luxe Android-telefoon je €7200, met slangenleer gaan ze voor €7580 weg en met een struisvogelhuidje heb je hem vanaf €8670.

[lg_folder folder=”Vertu/Aster/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *