Vet: Netflix gaat (meer) series interactief maken

Auteur: , Geen reacties
Yes! Netflix-serie Black Mirror blijft nog wel even

Speciale aandacht in dit project gaat naar Black Mirror.

Netflix is niet vies van een beetje experimenteren op z’n tijd. Zo duiken er steeds meer Originals op, worden diverse niche genres niet over het hoofd gezien én wil Netflix series interactief maken. Hoe dat laatste in z’n werk gaat, dat staat in het nieuwste bericht van Bloomberg.

Volgens Bloomberg zet Netflix vol in op interactieve TV. De streamingdienst is van plan om een aantal projecten op te zetten waar gebruikers zelf aan de knoppen van het verhaal kunnen zitten. Dit houdt kortom in dat jij als gebruiker de keuze hebt hoe bepaalde personages reageren, welk pad het hoofdpersonage kiest en ga zo maar door.

Op dit moment lijken de plannen nog een ver van je bed-show wellicht, maar niets is minder waar. Een van de eerste ‘slachtoffers’ is de razend populaire serie Black Mirror. Deze duistere science fictionserie over een toekomst waarin technologie het een en ander heeft verziekt leent zich volgens Netflix uitstekend voor haar nieuwe concept.

Het nieuwste seizoen van Black Mirror verschijnt naar verluidt aanstaande december. Het is de verwachting dat de interactieve modus dan beschikbaar is. Het is niet voor het eerst dat gebruikers zelf aan de knoppen invloed kunnen uitoefenen, maar wel dat het naar grotere titels komt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).