Video: Alles wat er mis is met CoD-gamers

Auteur: , 7 Reacties
Woedebeheersing is voor mietjes

Leuk, een toernooitje gamen op hoog niveau. Teams tegen elkaar en in dezelfde ruimte. Of ze vervolgens muisstil gaan zitten gamen? Niet bepaald.

Tijdens het Call of Duty European Championships in Keulen werd duidelijk hoe teams elkaar in het heetst van de strijd proberen te intimideren. Door elkaar compleet verrot te schelden. Doorgaans gaat dat over de headset achter de Xbox, nu doen de Call of Duty: Black Ops-gamers het haast face to face.

Na afloop keert de rust echter direct terug, en wordt door de grootse schreeuwlelijk uitgelegd dat het onderdeel is van mind games: ze spelen beter als ze schreeuwen. En daarnaast, bij dergelijke toernooien staat er flink wat prijzengeld op het spel. Ook een reden om jezelf naar een overwinning te schreeuwen & schelden.7 reacties

Split screen met wat vrienden gaat hier niet anders. Achteraf een biertje om alles weer goed te maken is vaak geen slecht plan..
Pfff, nouja, schelden is geen uitzondering bij dit soort games, maar zo erg losgaan is wel erg overdreven al zeg ik zelf
Ben dus niet de enige die gefrustreerd raakt van CoD…
Daarom speel ik altijd zonder headset.

Maar ik ben dus blijkbaar de enige die muisstil is tijdens het spelen van CoD.
Hahahah, herken dit wel. Alhoewel het bij mij niet zo erg is, kan je soms inderdaad erg kwaad worden. Het grappige is dat het dan meestal ook werkt!!!
Haha, een potje CoD is altijd wel leuk. Soms wel frustrerend, maar dit is er toch eventjes over…
Call of Duty, Battlefield, Left 4 Dead, hey .. zelfs met Mariokart gaat het er zo aan toe.

/care :S

Hoort erbij. Iedereen die zegt dit niet te doen, liegt dat ie barst!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).