Video: Game of Thrones-cast neemt afscheid

Auteur: , Geen reacties
Video: Game of Thrones-cast neemt afscheid

Het is nu écht over.

Pak je doos tissues er nog maar even bij. Het is over en uit voor tv-serie Game of Thrones. Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) werd de allerlaatste aflevering uitgezonden en vanavond zullen vele Nederlanders de laatste aflevering checken.

Met het einde blikken cast & crew ongetwijfeld terug op een bijzondere periode. Hoewel veel karakters sterven in Game of Thrones, zijn er voldoende personages overgebleven die door de jaren heen een hechte band met elkaar hebben opgebouwd.

Op het YouTube-kanaal van Game of Thrones hebben acteurs en actrices een video opgenomen waar ze de fans bedanken voor het mogelijk maken van zoveel seizoenen Game of Thrones. Het is een emotionele video die menig fan aan het snotteren zal maken. De video is inmiddels dik een half miljoen keer bekeken met 66.000 duimpjes omhoog, maar ook duizenden duimpjes omlaag. Ongetwijfeld teleurgestelde fans die het jammer vinden dat GoT stopt, of seizoen acht niet goed vonden. De afscheidsvideo die Game of Thrones heeft gemaakt kun je hieronder bekijken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).