Video: iPhone 6S Plus toch niet zo goed als je zou denken?

Auteur: , 2 Reacties
iPhone 6S en 6S Plus

De iPhone 6S en 6S Plus delen onderhuids vrijwel dezelfde techniek. Toch lijkt de 6S Plus wat probleempjes te ondervinden als het op performance aankomt.

Ja, de 6S Plus beschikt over een groter scherm, een optische beeldstabilisator en een hogere resolutie ten opzichte van zijn kleinere broertje. Maar voor de rest zijn de toestellen vrijwel identiek. Allebei een A9 processor van Apple met 2GB aan RAM geheugen. Wat is hier dan het issue?

In de video hieronder kun je zien dat de 6S Plus wat trager is qua animaties in vergelijking met de 6S. Het verschil is minimaal, maar het traagheid in frames per seconde is merkbaar. Vooral bij laatste camera-optie test kun je het verschil in FPS duidelijk zien. Storm in een glas water, of moet Apple met een fix komen?2 reacties

Iets met spijkers en laag water…

Die gasten die dit soort video’s maken, hebben veels te veel vrije tijd…
lijkt me logisch als je groter scherm gebruikt hogere resolutie en beeld stabilisator. Zijn allemaal dingen die extra rekenen capaciteit vragen van de processor.En als deze dan het zelfde is als de 6s is het niet zo raar dat 6s plus langzamer is op bepaalde vlakken ook al is het maar minimaal. Had gescheeld als hij misschien 3 ram werk geheugen had.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).