Video: Jonge Fransman toont zijn frisdrank stelende robot

Auteur: , 5 Reacties
Frisdrank robot boef

Als hobby kun je een robot bouwen die een enorme penis tekent op het landschap van planeet Mars, maar je kunt ook iets kleinschaliger beginnen.

De jonge Fransman in onderstaande video krijgt kennelijk te weinig zakgeld of baalde ervan dat hij telkens zonder wisselgeld zat, net op die momenten dat hij een stevige dorst had. Het idee voor zijn robot was geboren! Een beetje verstand van elektronica en even handig knutselen leverde hem zijn persoonlijke blikjesdief op.

Het principe is eenvoudig. Zijn creatie gaat onderin de gleuf van de blikjesautomaat en met een afstandbediening wordt wordt een uitschuifbaar handje in positie gebracht. Die tilt vervolgens het blikje naar keuze uit het rek. Et voila, voici votre soda!5 reacties

leuk,leuk,leuk
Gaaaf! Alleen benieuwd hoe lang het duurt voor de politie hem met terug werkende kracht voor het uploaden van dit filmpje en het filmen van diefstal van zijn bed komt lichten. Weet je nog de jongen met de GT-R die even door de bebouwde kom tig honderd deed. Daar kwam ook de politie op af nadat ze het filmpje gezien hadden.
Te jong voor een echte snor, maar wel oud genoeg om diefstal te plegen…
Uhm, dit is gewoon jatten…
Als ik een robotje ontwikkel dat op afstand de bank in rijdt en daar een paar ‘K’ of ‘M’ buit maak, is dat dan ook gaaf of leuk?????
Je moet toch heel wat blikjes jatten om dit rendabel te maken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).