Video: komt de Samsung Galaxy S9 in een nieuwe kleur?

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy S8

De officiële Galaxy S9 accessoires zien er oogstrelend uit.

Nog een kleine maand wachten en Samsung presenteert op het Mobile World Congress de gloednieuwe Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus, de nieuwe toptoestellen die de succesvolle Galaxy S8 opvolgen. Hoewel het nog een paar nachtjes slapen is tot aan de presentatie, zien we in onderstaande video van Mobile Fun de officiële Galaxy S9 hoesjes.

In de video zien we de officiële Clear View covers, die in meerdere kleuren beschikbaar zijn. Naast het reguliere zwart, roze, goud en wit zien we ook een nieuwe aubergine-achtige kleur. De kleur van het hoesje duidt erop dat we hoogstwaarschijnlijk een nieuwe kleurvariant van de Galaxy S9 krijgen.

In het filmpje zien we tevens dat YouTuber Mobile Fun een Galaxy S8 in het nieuwe S9 hoesje probeert te stoppen. Met succes, want het hoesje past vrijwel perfect. Hetzelfde geval voor de Galaxy S8 Plus en de Galaxy S9 Plus case.

Verder bevestigt het hoesje wat al maandenlang gespeculeerd werd: de vingerafdrukscanner is verplaatst. Waar deze zich bij de Galaxy S8 naast de camera bevindt, zit deze in de Galaxy S9 onder de camera verwerkt. Bekijk hieronder de video van Mobile Fun en oordeel zelf of je de nieuwe paarse kleur kan waarderen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).