Video: zo stevig is ’s werelds kleinste robuuste 4G toestel

Auteur: , Geen reacties
Atom 4G marteltest

Kan deze lelijke Kickstarter-koelkast tegen een stootje of twee?

Enkele maanden geleden stond de Jelly bij ons in de schijnwerpers. Zijn robuuste broertje Atom was eveneens een gigantisch succesvol Kickstarter-project en kreegeen crowdfundfinanciering van meer dan 1 miljoen dollar bij elkaar. YouTuber JerryRigEverything kan het toestel dan nu ook in volle glorie gaan testen in zijn o zo belangrijke marteltest.

Het apparaatje heeft een 2,4 inch scherm met een resolutie van 432 bij 200 pixels en draait op een officiƫle versie van Android. In de krastest zien we dat er daadwerkelijk Gorilla Glass aanwezig is, aangezien er pas bij level 6 krassen te zien zijn. Ook de vingerafdrukscanner is beveiligd, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat deze stukgaat.

Rondom het toestel vinden we een flinke dosis rubber terug voor extra stevigheid, evenals plastic knoppen. Daarnaast is er een ‘vrije’ rode knop te vinden op het apparaat. In tegenstelling tot Samsung’s Bixby-knop kun je hier helemaal zelf een actie koppelen aan de knop.

Hoe de Atom omgaat met een flink vuurtje en in hoeverre het toestel te breken is met je handen, zie je in de volledige video hieronder. Al met al is Zack erg onder de indruk van het apparaat, en wij ook.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).