Vier redenen waarom Vodafone Thuis de beste optie is

Couch girl niet inbegrepen
Je kent het wel: ben je op zoek naar een aanbieder voor internet, TV en bellen, zit je meteen vast aan een pakket. En dat terwijl je al een jaartje of 5 geen vaste lijn meer in je huis hebt gehad. Daar heb je geen zin in. Er is een oplossing in de vorm van Vodafone Thuis. We leggen het je uit in de volgende vier punten.

1. Je bepaalt zelf waarvoor je betaalt

Je wilt natuurlijk alleen betalen voor iets wat je gebruikt. Wel, dat kan. Vodafone geeft met Thuis de controle terug aan de consument, met vrije keuzes. Je kunt je eigen pakket samenstellen. Met internet als basis – Verkrijgbaar in snelheden tot maar liefst 500Mbps – en daar kan TV of telefonie aan worden toegevoegd.

Vodafone Thuis snelheid

2. Pas je pakket aan als je dat wilt

Eenmaal een keuze gemaakt, dan zit je niet meteen aan alles voor een jaar vast, zoals bij de meeste andere providers het geval is. Je TV pakket en bellen kun je maandelijks kosteloos aanpassen. Downloadsnelheid oppompen naar 500 MB? Geen probleem. Een maandje HBO erbij omdat je Game of Thrones wilt binge watchen? Kan geregeld worden. Zit je in een sportieve fase? Probeer gerust FOX Sport een tijdje. En wat je niet bevalt, of niet meer nodig hebt, kun je zo weer veranderen.

3. Iedereen kijkt wat ‘ie wil

Naast digitale en interactieve televisie kun je met de Vodafone TV app op nog drie devices TV kijken. Een gratis app voor Android en iOS die je toegang geeft tot 16 zenders, de meeste in HD. Zo kijk je dus met meerdere mensen tegelijk TV, oftewel: TV for everybody.

4. Kijk tot tien dagen programma’s terug

Oké, je hebt wel een Interactieve TV Box met harddiskrecorder die niet perse knap staat in je TV-meubel, maar hiermee kun je gemakkelijk tv-uitzendingen opnemen, pauzeren en terugkijken wanneer je wilt. En via Programma Gemist kun je uitzendingen van de NPO, SBS, Net5 en Veronica zó ophalen en afspelen – tot wel 10 dagen terug.

Of check het even zelf, gewoon op vodafone.nl/thuis.

4 reacties

  1. Jullie vergeten wat volgens mij 😉 Ben dan (nog) wel geen Vodafone klant op een prepaid toestel na maar jullie leveren als één van de weinigen ook nog een analoog signaal via de kabel toch? Is toch wel prettig voor de mensen die niet overal in huis die ‘Interactieve TV boxen’ willen hebben. Kan me voorstellen dat je op de slaapkamer zo’n ding niet hoeft, en dan is het wel héél prettig als je bij jullie ook nog gewoon via de kabel kan kijken 😉 Reden 5 misschien?

  2. Analoog signaal is ook aanwezig, maar met beperkt zender pakket. Een ander nadeel is dat er met CI+ smartcard ook alleen naar een beperkt zenderaanbod kan kijken, en dus weer gebonden bent aan een extra ontvanger + afstandsbediening.

  3. Hi vroeger toen was er ook ff analoog bij Vodafone thuis. Een vriend van mij had dat.
    Maar die is nu overgestapt op het nieuwe pakket zonder analoog. Daar gaat dit artikel over. Hij is er dik tevreden over. Hij dacht ja analoog gaat er toch uit in NL binnen 2 jr in NL dan maar alles digitaal. Heeft ook meer zenders nu. Cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *