Vliegtuigmaatschappijen verbieden opladen van de Note 7

Auteur: , 1 Reactie
Qantas

Ze zijn bang voor gevolgen tijdens een vlucht.

De Australische vliegtuigmaatschappijen Qantas, Jetstar en Virgin Australia hebben maatregelen getroffen naar aanleiding van de commotie omtrent de Galaxy Note 7. Passagiers die in het bezit zijn van de smartphone van Samsung mogen het apparaat niet opladen tijdens een vlucht.

Hoelang het laadverbod van kracht zal zijn is niet duidelijk. Samsung heeft op dit moment al een terugroepactie lopen. De Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) onderzoekt momenteel het probleem. Ook zij overwegen een verbod in te roepen voor de Galaxy Note 7. Mochten ze tot dit besluit komen dan dienen Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen gehoor te geven aan de eis.

Het gedoe is een ramp voor Samsung. Concurrent Apple lanceerde gisteren de nieuwe iPhone 7 en dus is het voor de Zuid-Koreaanse techgigant belangrijk om goede verkopen te behalen. Dat is vanwege de teruggroepactie op dit moment onmogelijk. Het hele issue zal ongetwijfeld impact hebben op de uiteindelijke verkoopcijfers. (via Reuters)1 reactie

Was ook aan het denken aan een note 7, vooral dit nieuws weerhoud me er wel een beetje van. (ik vlieg heel veel en lang)

Heb nu een Sony Z3 iemand suggesties? Ben wel een beetje klaar met Sony. (eerste z was super en werkt nog steeds, mijn andere uit de z serie hadden veel problemen)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).