Vrouw klaagt Apple aan: ‘Dacht dat iPhone XS geen notch had’

Auteur: , 2 Reacties
iPhone XS

Je kunt er bijna niet omheen: de notch van de iPhone XS.

Deze uitsparing in de display gebruikt Apple niet alleen voor de camera, maar ook voor diverse sensoren en FaceID. In het recente reclamemateriaal van Apple valt de notch echter weg in de zwarte achtergrond, waardoor je de indruk zou kunnen krijgen dat de iPhone een volledig randloos scherm heeft.

Je kon erop wachten dat er een Amerikaanse advocaat geld zou zien in een zaak en inmiddels is het zover. Courtney Davis stapt naar de rechter omdat ze dacht dat haar iPhone XS Max geen notch meer zou hebben. Nu horen we je denken: hoe dom kun je zijn, maar toch heeft ze ergens wel een punt.

“De afbeeldingen die de missende pixels op het scherm verbergen staan veelvuldig op de website van de verweerder en worden ook gebruikt in de advertentiecampagnes”, zo is te lezen in de aanklacht. “Aanklager Davis vertrouwde er op basis van deze beelden op dat de iPhone XS Max geen notch meer zou hebben aan de bovenkant van de telefoon.”

Dergelijke zaken duren doorgaans jaren, dus tegen die tijd heeft Apple vast en zeker wel een echt randloos scherm.2 reacties

Als Amerikanen gaan denken gaat er zoveel verkeerd. Ook als ze niet denken trouwens.
“Iemand klaagt Apple aan omdat ze niet verwacht hadden dat “Vul maar in, zijn genoeg opties”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).