Wat is er aan de hand met 3D-televisies?

Auteur: , 3 Reacties
https://static.apparata.nl/images/2016/3d-tv-is-uit.jpg

De 3d tv is uit Overweeg je een nieuwe tv te kopen? Let dan even goed op.

Mocht je nog een 3D-televisie willen, dan ben je echt een van de laatsten: Nederlanders zijn volstrekt uitgekeken op 3D-televisies. Ook curved beeldschermen zijn niet langer populair.

Dat valt op te maken uit het jaaroverzicht van Kieskeurig.nl. De bekende vergelijkingssite heeft de meest opvallende zoektrends van dit jaar op een rijtje gezet.

Televisies zijn al jarenlang één van de meest gezochte producten op Kieskeurig.nl. In 2016 gebeurde dat al 2,6 miljoen keer. Nederlanders kiezen ook dit jaar voor de allerbeste beeldkwaliteit. In 70 procent van de zoekopdrachten wordt het filter ‘4K Ultra HD’ aangevinkt, zodat andere modellen met een lagere beeldresolutie niet worden getoond in het productoverzicht.

Volgens Kieskeurig.nl is de 3D tv duidelijk op z’n retour. “Ondanks dat de techniek in 3D televisies steeds geavanceerder is geworden, heeft de consument minder interesse ontwikkelt voor deze belevingstelevisie. Dat komt mede doordat de consument niet bereid was om de bijgeleverde brillen te (blijven) gebruiken”, aldus Janneke ten Dam, Manager Content & Marketing bij Kieskeurig.nl.

Als je hip wilt zijn, koop dan een 4k-ultra HD tv. Dit zijn de vijf goedkoopste.

En dit ’s werelds eerste OLED-4K-tv met Ambilight.3 reacties

Alsof er ook maar iemand te vinden is die thuis met zo’n klotebrilletje op een film gaat kijken. En dan hebben we het nog niet gehad over de afwezigheid van 3D content.

4K “Ultra HD” is ook al de hype voorbij, de volgende stap wordt kleurbereik. Tenminste iets waar je als consument wel wat aan zou kunnen hebben.
Dank!
Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast was over 3d en heb toen een TV met 3d gekocht. Nu denk ik 5 jaar geleden. Ik moet bekeken dat de keren dat ik 3d gekeken heb echt op een hand te tellen zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).