Wat!? Komt er toch nog een nieuwe Windows Phone uit?

Auteur: , 3 Reacties
De Wileyfox Pro draait op Windows 10 Mobile

Wileyfox heeft blijkbaar helemaal gemist dat Windows 10 Mobile geflopt is, want in december brengt de smartphonemaker een nieuw Windows-toestel op de markt.

Microsoft heeft Windows 10 Mobile al zo goed als opgegeven en ook andere fabrikanten willen hun vingers niet meer aan het besturingssysteem branden. Des te opvallender is het feit dat de Wileyfox Pro wél op Windows 10 Mobile draait. Op 4 december gaat het toestel in de verkoop voor 229 euro.

Wileyfox maakte tot nu toe naam met betaalbare Android-toestellen. Ook de Wileyfox Pro valt in de categorie betaalbaar, dus daar is de hardware ook naar. De smartphone draait op een Snapdragon 210-processor en krijgt 2GB werkgeheugen. Geen snelheidsmonster dus.

Ook in andere opzichten valt de Wileyfox Pro amper op. Het lcd-scherm meet 5 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Hij heeft een 8MP aan de achterkant en een 2MP-frontcamera. Verder stelt Wileyfox dat Microsoft belooft heeft dat Windows 10 Mobile nog tot oktober 2020 van updates wordt voorzien.3 reacties

Dit moet wel een verkooptopper worden. Ik verwacht dat er Europabreed minstens 10 exemplaren verkocht van gaan worden!
@koeberg: Aan alle medewerkers van Wileyfox.
@dragonforce: felle reactie van de vakbonden in 3…, 2…, 1…

Nee, zonder gekheid, Wileyfox verdiende altijd een dikke pluim voor hun degelijke en betaalbare telefoons, niet in de laatste plaats vanwege de Cyanogen rom die men destijds standaard installeerde en de actieve support hierop. Maar dit… is op z’n best trekken aan een dood paard. Dapper maar totaal zinloos.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).