Wie voor Tinder betaalt zal nooit meer per ongeluk iemand wegswipen

Wie voor Tinder betaalt zal nooit meer per ongeluk iemand wegswipen
Een uitkomst voor iedere Tinderaar die ooit de liefde van zijn leven (in potentie dan hè) per ongeluk naar links heeft geswipet.

Onlangs werd bekend dat dating-app Tinder nieuwe functies krijgt waar gebruikers voor moeten betalen. Eén van die functies is dat gebruikers niet alleen op zoek kunnen naar dates in hun omgeving, maar ook op een zelf opgegeven locatie. Passport heet het, en lijkt vooral handig voorafgaand aan een vakantie of zakenreis.

TechCrunch heeft vannacht nog een functies onthuld. Wie betaalt voor Tinder Plus – zoals de dients gaat heten – krijgt de beschikking over Undo en Passport. De eerste functie maakt het mogelijk om een swipe te herstellen. Mocht je een gruwelijk aantrekkelijk iemand (waarschijnlijk een spamaccount, -red.) per ongeluk weggooien, dan kun je die fout hiermee herstellen.

Wat kost Tinder Plus?

Undo en Passport moeten voor Tinder minstens 75 miljoen dollar per jaar opleveren. Het bedrijf zal ook andere, nog onbekende functionaliteiten toevoegen aan hun dienst. Tinder Plus gaat vermoedelijk tussen de 99 dollarcent en twintig dollar per maand kosten.

Check ook: 18 Tinder-profielfoto’s die niet zouden mogen bestaan

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *