Wil jij de iPhone 12 en de nieuwste AirPods kopen? Pas dan op!

Auteur: , Geen reacties
iphone-12-airpods-pro

Op basis van dit rapport geef je misschien veel te veel geld uit.

Er wordt al volop gespeculeerd over de nieuwe iPhone 12 serie. Ook de nieuwste AirPods staan volop in de belangstelling. De kans is dan ook groot dat de nieuwste AirPods op menig verlanglijstje of kerstwensenlijst prijken. Toch is het verstandig om nog even geduld te hebben als je overweegt zowel de nieuwste iPhone 12 als de nieuwste AirPods te kopen.

Taiwanese media melden namelijk op basis van bronnen bij toeleveranciers dat Apple bij de nieuwste iPhone 12 standaard de AirPods mee gaan leveren. Hiermee volgen ze het spoor van Samsung, dat de Galaxy Buds al standaard bij haar nieuwe modellen levert en andere grote merken. Apple volstond tot nu toe met het meeleveren van oordopjes met draad.

Het is op dit moment nog niet bekend of de AirPods bij alle iPhone 12 toestellen worden geleverd of alleen bij de uitgebreide versies, zoals de iPhone 12 Pro. Ook is nog niet bekend welke invloed deze nieuwe strategie op de prijs zal hebben. De oordopjes met draad kosten namelijk enkele tientjes, terwijl de nieuwste versie van de draadloze AirPods Pro liefst € 279,- kosten, hoewel de prijs na introductie nog wel eens verlaagd wordt.

Voor techliefhebbers die zowel voor de iPhone 12 als nieuwe oordopjes willen gaan is het dus wellicht interessant om toch op de release van de iPhone 12 (met nieuwe beeldschermtechnologie) te wachten.

Om een eventuele lege plek op jouw verlanglijstje te voorkomen hebben we alvast een aantal cadeausuggesties voor techliefhebbers op een rij gezet.

Bron: Digital Times (ivm betaalmuur via The Inquirer)
Foto: Apple.com/nl/Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).