Wil jij deze unieke Xbox One in Iron Man-stijl?

Auteur: , 1 Reactie
Wil jij deze Xbox One in Iron Man-stijl?

Microsoft neemt vermoedelijk een nieuwe Xbox One mee naar de E3 in juni, maar ook de huidige versie wordt nog niet afgedankt.

De Xbox One verscheen al in speciale uitvoeringen van Halo en Call of Duty, maar daar komt een nieuwe variant bij. Microsoft komt namelijk met een Xbox One in Iron Man-style. De console is nog steeds wit, maar het Xbox-team heeft ‘m voorzien van allerlei details die de Iron Man-fans zeker zullen kunnen waarderen.

Microsoft claimt dat Tony Stark (Iron Man) heeft geholpen bij het ontwerpen van de console, maar dat is ongetwijfeld niet meer dan een leuke marketingbabbel. Dat neemt niet weg dat de speciale Xbox One er erg tof uit ziet en ook nog eens geleverd wordt met een unieke controller.

We sluiten af met slecht nieuws: het lijkt er niet op dat de Iron Man Xbox One in de verkoop gaat. Microsoft Frankrijk geeft er drie weg via Facebook, Twitter en Instagram, maar meer details over de verkrijgbaarheid van de console zijn er vooralsnog helaas niet.1 reactie

Nou fijn nieuws dan… Ik dacht gelijk YEEESSS .. die wil ik. Maar nee.. niet te koop. Naai ons dan niet op met dit soort klets. Kunde toch niks mee. Dan troost ik me maar met het filmpje.. wa denkte.. niet te zien.. ook al prive. Ik gooi de handdoek.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).