Wordt een pingpongkoning met deze tafeltennisrobot

Auteur: , Geen reacties

Wil je je pingpongvaardigheden in hoog tempo opkrikken, maar kun je moeilijk aan een tafeltennismaatje komen? De Killerspin Throw II werpt je graag een balletje of honderd per minuut toe. Ideaal voor personen met Forrest Gump-aspiraties.

De Killerspin Throw II is uitgerust met een ‘loop’ die pingpongballen richting tien verschillende plekken kan afvuren. Hierbij kan de robot zowel topspin, backspin als zijspin aan de ballen meegeven. En om je serieus bezig te houden tijdens het trainen kunnen er tot 105 ballen per minuut worden verwerkt. Geen nood: de minder geoefende speler kan – middels een afstandsbediening – het aantal bpm lager zetten. Ook de balsnelheid is variabel; van 15 t/m 150 km/u.

tafeltennisrobot

De Killerspin Throw II heeft een groot vangnet en een ballenafvoer richting de ‘loop’, waardoor je in theorie oneindig kan doorgaan met meppen. Het vergt wel een redelijke investering, deze tafeltennistrainer gaat namelijk weg voor $999 (exclusief tafeltennistafel).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).