Wow: zo mooi wordt de Apple Campus

Auteur: , 4 Reacties
Wow de apple campus

We hebben al vaker over de Apple Campus geschreven. Maar nu is er deze superfoto..

De afgelopen maanden doken we er regelmatig drone-video’s op van de Apple Campus. Mooi hoor, maar als je echt wil weten hoe de campus er uitziet, dan moet je deze mega-pic bekijken.

SkyIMD heeft de luchtfoto gemaakt waarmee je een uniek overzicht krijgt van de bouwplaats. Als een eagle vlieg je over de campus. De foto is gemaakt met een Phase One iXU RS1000 en bestaat eigenlijk uit 380 afzonderlijke foto’s die elk 100 megapixel groot zijn.

Het nieuwe hoofdkantoor van Apple moet eind van dit jaar klaar zijn. Begin 2017 moeten er 13.000 Apple-medewerkers werken. Het pand kost meer dan 5 miljard dollar. De Spaceship Campus is ontworpen door de Britse architect Norman Foster Het hoofdkantoor is vormgegeven als een grote cirkel, met enorme glazen panelen. Hierdoor heeft het iets weg van een ruimteschip, waardoor het door sommigen dus ook wel ‘The Mothership’ genoemd wordt.

Het nieuwe hoofdkantoor moet een volledig duurzame werkomgeving worden. Apple wil rondom het pand duizenden bomen planten en zorgen dat het kantoor volledig in zijn eigen energiebehoefte kan voorzien.

Als je de filmpjes van februari erbij pakt, zie dat er extreem veranderd is.4 reacties

Misschien leuk(er) om dan de meest recente 4k video te bekijken als je het verschil met februari wilt zien: https://www.youtube.com/watch?v=F29Ue0tGapc
Woow wat mooi!! Nottt..!
Leuk weetje: De binnenste ring kan tegengestelde richting draaien t.o.v. de buitenste ring waarna het middengedeelte opengaat zodat helicarriers kunnen opstijgen….
Hij is niet helemaal rond…. FAIL!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).