WTF: Hotdog check-app levend en wel in de App Store

Auteur: , Geen reacties
Hotdog!

Ff checken...

Dankzij HBO en Silicon Valley is er eindelijk een app die checkt of het object voor je neus een hotdog is of niet. Voor fans van Sillicon Valley televisieserie is het een leuk grapje, maar voor de rest is het een beetje verwarrend.

In de serie investeert karakter Erlich Bachman in een app waarvan hij dacht dat het iets te maken had met Oculus. Helaas blijkt dat niet waar te zijn: het is een app voor recepten om octopus te bereiden.

Dat leidde tot de app die ook wel de Shazam van voedsel wordt genoemd.

In de praktijk is de app waarschijnlijk veel handiger dan Shazam. Het identificeerde de Zippo aansteker van Engadget als geen hotdog.

Wie denkt de app voor de gek te kunnen houden met een braadworst komt ook bedrogen uit: zelfs door dezelfde hoek te gebruiken als de hotdog in de app heeft wordt een braadworst niet herkend als hotdog. En dat is maar goed ook, want een braadworst en een hotdog zijn niet hetzelfde.

Mocht je zelf willen checken of iets een hotdog is of niet, dan kun je de app gratis downloaden in de App Store.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).