WTF: Samsung lanceert gigantische TV van bijna 2 meter

Aardig Samsung TV'tje hoor
Het kan niet groot en duur genoeg voor Samsung.

Samsung houdt er wel van om grote dingen te maken tegenwoordig. Niet alleen worden hun smartphones steeds groter, ook de TV’s moeten groter dan ooit tevoren. Het bedrijf heeft vandaag dan ook een joekel van een TV gepresenteerd met een displaygrootte van maar liefst 88 inch.

Omgerekend komt dit neer op 197,9 centimeter. Qua lengte komt de TV in de buurt van een persoon van 1,70 meter. Ter verduidelijking: dit betekent dat de TV groter is dan vier 43 inch (109cm) TV’s gecombineerd, of 200 Galaxy S8 smartphones bij elkaar

De Samsung Q9 beschikt verder over een strak QLED beeld, waardoor inbrandende pixels de eerste 10 jaar niet moeten kunnen verschijnen. Gebeurt dat wel, dan valt dit gelukkig onder de garantieperiode. Verder beschikt deze joekel over een 4K Ultra HD resolutie en HDR-ondersteuning, waardoor je simpelweg zou kunnen stellen dat de TV over alles beschikt wat je nodig hebt.

TV grafiek Q9

Dat mag ook wel, want het prijskaartje van de gigantische Samsung Q9 is niet mals: voor een bedrag van bijna 20.000 dollar heb je de TV in huis. Een Europese release van het apparaat komt overigens over een maand. Heb je niet zoveel geld in huis voor deze TV, dan heeft Samsung ook nog een 55-, 65- en 75-inch model voor je in petto.

Nog geen reacties

  1. En wat is QLED beeld?
    QLED is fake, misschien in 2019, als bij deze tv het beeld zwart is, is je kamer nog steeds verlicht door led verlichting die doorschijnt zoals bij elke led=lcd paneel.
    Kortom nog steeds geen top tv, Samsung!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *