Xbox One krijgt Windows 10 op 12 november

Auteur: , 2 Reacties
Kom maar op

Wat kan je met je Xbox na de upgrade naar Windows 10.

Microsoft kondigt op zijn Amerikaanse site aan dat het op 12 november Windows 10 gaat uitrollen naar de Xbox One. Daarmee krijgt de console de nieuwe software eerder dan de smartphones die op Microsofts systeem draaien. De smartphones zijn namelijk pas in december aan de beurt. Of de datum wereldwijd geldt is overigens nog niet duidelijk, want in Nederland zegt Microsoft nog helemaal geen datum voor de release.

Met het nieuwe besturingssysteem worden veel Xbox 360 games backward compatible, voor het geval je daar nog geen afscheid van had genomen. Het moeten wel vrij simpele spelletjes zijn, want die varianten die met usb extra’s als kinect-camera’s en dergelijke werken, die doen het dan dus weer niet op de nieuwste Xbox.

Daarnaast belooft Microsoft snellere en soepelere prestaties. Ook kan je natuurlijk weer meer delen met je vrienden en kan je met hun multiplayers spelen ondanks dat ze op een andere console spelen.

Begin volgend jaar kun je ook Cortana gebruiken op je Xbox, officieel dan, want er zijn al mensen die het aan hebben gezet op de Xbox.2 reacties

Whow dan moeten ze hard aan de bak, ik zit als preview user al in het nieuwe One Dashboard en het is echt nog mega buggy namelijk.
Betekent dit dat je ook online 360 games kan spelen? Dus de een op de 360, de ander op de One?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).