Yes, nu al een update voor de HTC 10

Supersnelle update
HTC is de beste in updaten, maar dit is wel erg snel, het toestel is er nog niet eens.

Hij is nu al uitgeroepen tot de HTC met de beste camera ever, en misschien kan hij zelfs beter fotograferen dan de Samsung Galaxy S7. Dat was toch niet genoeg voor de codekloppers in Taiwan, want ze hebben alweer een update uitgebracht. Dat is bijzonder, want de smartphone komt een dezer dagen pas voor het eerst uit de pakhuizen naar de gebruiker toe. Daarmee doen ze hun naam van goede updater best wel een beetje eer aan.

Natuurlijk bugfixt deze update allerlei bugs, maar er zijn meteen ook alweer verbeteringen. Zo zal de wifi met de nieuwe software ook stabieler worden en is er verbetering voor de dataverbinding als je in een gebied zit waar half om half 3G en 4G-bereik is. Handy.

Maar die camera dus, daar zijn nu al tweaks aan gedaan. Hij kan beter in slecht verlichte situaties fotograferen en ook de HDR is verbeterd. Heel belangrijk is de vermindering van paarse ruis, iets waar HTC’s in het verleden nogal eens last van hadden. Dus als je je HTC 10 al hebt, of binnenkort binnenkrijgt, kun je meteen aan het updaten slaan. Heb je alleen nog even een hittecamera nodig. Laat je ervaringen dan vervolgens hier achter in de comments. Dan weten we wat we moeten testen als we er zelf een in handen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *