Zo gaat de iPhone 8 er mogelijk uitzien

Auteur: , 5 Reacties
iPhone 8

Een mooi design?

Het duurt nog bijna een halfjaar voordat we kennis maken met de iPhone 8. Aan de hand van nieuwe geruchten heeft iDrop News bovenstaande render laten maken. Het moet een concept voorstellen van het nieuwe vlaggenschip van Apple. Het ontwerp lijkt veel overeenkomsten te hebben met de Galaxy S8. Randen verdwijnen bijna helemaal en in plaats daarvan krijgen we een groter scherm, terwijl het formaat van de smartphone niet toeneemt.

De nieuwssite heeft de photoshop gemaakt op basis van bronnen uit Foxconn. De iPhone-maker uit het Verre Oosten. Apple zou diverse prototypes testen waaronder dit concept, waarbij TouchID (de vingerafdrukscanner) naar de achterkant van het toestel gaat verhuizen. Precies zoals nu het geval is bij de Samsung Galaxy S8.

Het concept, gemaakt door Benjamin Geskin, toont een 5,8-inch OLED iPhone met zeer dunne randen. De frontcam is onzichtbaar verwerkt in het toestel en de telefoon moet draadloos laden ondersteunen. Wat er uiteindelijk blijkt te kloppen van deze photoshop weten we in september.5 reacties

Haha, wishful thinking.

De gelekte tekeningen hadden helemaal niet zo weinig schermrand. No way dat de iPhone 8 minder schermrand dan de S8 krijgt, of de Note 8.

Deze iPhone zal net als alle andere iPhones met hoge verwachtingen een bittere teleurstelling worden. Mark my words.
@wgaca: dit jaar gaat sowieso een teleurstelling worden voor de iPhone liefhebbers. De “nieuwe” iPhone wordt de iPhone 7S…in feite de 4e versie van de iPhone 6. Die wil je dus niet hebben als je nu in het bezit bent van een iPhone 6(s) of 7.

Dan de ├ęchte nieuwe iPhone, “the new iPhone”, “iPhone Pro” of “iPhone X” gaat je minimaal 1000 euro (twee├źntwintig honderd gulden!) kosten. Ook voor veel mensen niet een optie.
@ffw88: 384,072.51 Zimbabwaanse dollar, niet normaal hoor dat koopt niemand. Ooh wacht…
@Donstil: ach dat duizend dollar verhaal is allang naar het rijk der fabelen … de getoonde render heeft de vingerafdrukscanner in het scherm …. en niet op de achterkant zoals het stuk meld ( dat was een ander prototype GERUCHT )

Zoals wel vaker hebben fandroids moeite met google te gebruiken.
@Donstil: jij in ieder geval niet, wel dan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).