Zo krachtig is de batterij van de OnePlus 6T

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6 Silk White Limited Edition

De aankondiging van de nieuwe OnePlus 6T is aanstaande. Aan de hand van diverse lekken is echter al het één en ander bekend over dit toestel, waaronder de batterijcapaciteit.

De OnePlus 6T gaat een mooie topper worden voor de firma uit China. OnePlus is momenteel hard aan het timmeren aan de weg en dat doen ze door fraaie toestellen op de markt te brengen. Het nieuwe aanstaande vlaggenschip is de OnePlus 6T, een verbeterde variant op de eerder uitgebrachte OnePlus 6.

Op het internet is een foto gelekt, afkomstig uit China. Uit het plaatje kan opgemaakt worden wat voor batterij de OnePlus 6T gaat krijgen. Het lek suggereert dat de 6T een batterij met een capaciteit van 3.700mAh krijgt. Deze grotere accu is gerealiseerd door een ingrijpende aanpak van het merk. De OnePlus 6T is namelijk het eerste toestel zonder de 3.5mm jack-ingang voor oordopjes. Dit creëert extra ruimte wat in dit geval de batterij ten goede komt. De accu is ongeveer 10 procent groter in vergelijking met de OnePlus 6.

Naast een krachtigere batterij krijgt de OnePlus 6T een Snapdragon 845 processor, 8 GB RAM geheugen en 256 GB opslag. OnePlus presenteert het nieuwe vlaggenschip naar verluidt op 17 oktober aan de wereld. (via Weibo)

OnePlus 6TEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).