Zo kun je Gran Turismo Sport gratis uitproberen

Auteur: , 17 Reacties
AMG GT S

Try before you .. buy!

Er komen dit najaar een hoop toffe games uit. Je moet dus een strenge selectie maken welke games je gaat kopen. Ook op het gebied van racegames is er het één en ander te kiezen. Forza Motorsport 7, F1 2017 (review), Project Cars 2, Need for Speed Payback en Gran Turismo Sport bijvoorbeeld, om maar een paar titels te noemen. Sommige games krijgen een demo of beta om uit te proberen. Zo ook GT Sport.

Polyphony Digital heeft aangekondigd dat Gran Turismo Sport een publieke beta gaat krijgen. PlayStation 4-bezitters kunnen van 9 tot en met 12 oktober aan de slag met het spel. Goed nieuws: de progressie die in de beta wordt geboekt, kan worden meegenomen naar de uiteindelijke game. De beta kan gratis worden gedownload vanuit de PlayStation Store.

Diverse onderdelen van de volledige game kunnen door spelers worden uitgeprobeerd. Denk aan online racen, een gedeelte van de (beperkte) single player en enkele challenges. Er kan worden geracet op nieuwe banen als Northern Isle, Dragon Trail en The Colorado. Tevens kan de ouderwetse split-screen modus worden gebruikt. Een PlayStation Plus-abonnement is niet nodig om online te kunnen gamen in de beta.

Gran Turismo Sport ligt op 18 oktober in de winkels. De racegame komt exclusief naar de PlayStation 4.

UPDATE: de beta is NU speelbaar!17 reacties

GT Sport, F12017, WRC, NFS, Forza..

Het zijn mooie tijden als liefhebber van racespellen. Ik kom de wintermaanden wel door :)
@87sandyd: jezus wat is forza een teleurstelling.
@goodolddays: Serieus? Kan je iets meer uitleggen waarom?
@87sandyd: Je vergeet nog best een goede; Project Cars 2!
Als ik al een begin heb met de beta hoever zal ik al niet staan op day 1 met mijn ce?
@granturismocollector: ligt eraan of je je voortgang uit de bèta mee kan nemen
@bullzeyersn: tegenwoordig is een beta niet echt een beta meer, vroeger was het om games te testen met een groot aantal spelers maar tegenwoordig zijn bedrijven veelste bang dat de reputatie van de game en ontwikkelaar wordt afgerekend wordt op het nog niet definitieve product zodoende speel je eigenlijk een demo van de definitieve versie. En als het de game community niet aanstaat kunnen ze simpel weg zeggen dat het nog maar een Beta is en alsnog flink cashen…
@granturismocollector: Hoe zit het met de auto’s? Zijn de auto’s van GT6ber ook in of alleen maar die 140 auto’s die ze hebben opgegeven?
Heb sinds een paar dagen project cars op de PS4. Echt een aanrader!
@banaan7: ik vond project cars 1 geen geweldige game. Heb de game gedownload toen deze gratis was in de Xbox store.
Heb je deze toevallig ook gespeeld en in hoeverre is deel 2 verbeterd. Voordat ik straks een game koop waar ik spijt van krijg.
@rickie2811: ik heb deel 1 zelf nooit gespeeld, maar ik heb voordat ik hem kocht wat reviews op youtube gekeken. Zelf heb ik nog geen problemen gehad met het spel, alleen sturen was in het begin moeilijk maar dat lag aan mezelf omdat ik GTA V gewend was.

Maar het is erg leuk! Career mode is uitgebreid, je hebt talloze opties bij custom race en een paar leuke challenges waar je van die playstation trophies van kan krijgen. Ziet alles er mooi realistisch uit.

Enige kleine opmerking die ik eigenlijk heb is dat de pitstop cinematics niet perfect zijn, verder geweldig spel om even te spelen als je een half uurtje (of langer natuurlijk) vrij bent!
@banaan7: Ik ben nu bezig met Forza Motorsport 7. Supermooi spel, maar het valt lichtelijk tegen op het moment. Er is nog niks baanbrekends of verrassends, tot nu toe een grondige facelift van FM6 met een grotere lijst auto’s.
@720s: Zeker een mooi spel. Een leuke verandering is het weer dat tijdens de race veranderd en daarbij ook het weggedrag van de auto. Speel al sinds Forza 1, daar ook toen een 360 aangeschaft en inmiddels zitten we al weer op Forza 7 op de One. Mijn vrouw had m zonder mijn weten gereserveerd voor me en vandaag opgehaald. Vanochtend lag hij naast de controller en bakje koffie klaar om gespeeld te worden. Altijd leuk zo’n verrassing :)
@Thomas20vt: Zo’n vrouw zou ik trouwen
Ik heb F1 2017 gekocht, maar ik vind het erg jammer dat de mogelijkheid voor splitscreen multiplayer er niet meer is. Was een aantal jaar geleden leuk om te doen met vrienden
@pindakoning: Dat was met 2016 ookal niet. Idd, een gemiste kans.

Ik speel nu PC2 met stuurtje en VR. Dat is echt waanzinnig!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).