Zo laat je een iPhone of iPad in 10 seconden beter draaien

Auteur: , 1 Reactie
iPhone

Wij presenteren een buitengewoon simpele maar ook uiterst doeltreffende manier om een einde te maken aan allerlei iPhone-problemen.

Of het nu een traag werkende iPhone is of een vervelende bug in een app, het legen van de RAM in je iPhone sorteert vaak effect. En het mooiste is: je hoeft er niet eens het thuis-scherm voor te verlaten.

Hoe je dit doet? Houd de Power-knop ingedrukt tot de bekende ‘slide to power off’-optie verschijnt. Deze uitnodiging accepteer je niet, maar weigeren doe je ook niet. In plaats daarvan druk je op de Home-knop en houd deze ingedrukt. Een paar seconden later ben je weer op het thuis-scherm, nu met een leeg werkgeheugen. Twee keer tappen op de Home-knop en je ziet dat alle recent geopende apps er nog steeds staan. Maar als je ze nu opent, zullen ze opnieuw laden. Met een iPad werkt dit trouwens ook. De originele tipgever beveelt trouwens aan deze truc niet té vaak te gebruiken, maar zo nu en dan kan het handig zijn als je een probleem tegenkomt. (via Gizmodo)1 reactie

Dit is niet een methode om hem ‘beter’ te laten draaien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).