Zo maakt Netflix je klaar voor Luke Cage [video]

Auteur: , Geen reacties
Luke Cage

Kijk0n!

Aldus Netflix. Op 30 september debuteert de exclusive op de Amerikaanse streamingdienst en dat willen ze je laten weten ook. In een kersverse trailer maken we nog eens kennis met de superheld, die wordt gespeeld door acteur Mike Colter.

Luke Cage is de derde serie van Netflix en Marvel in de superheldenreeks. Eerder konden we al genieten van Jessica Jones en Daredevil. Van die laatste kun je het tweede seizoen nu bekijken op de streamingdienst. Jessica Jones zal ergens in 2017 terugkeren op Netflix.

De nieuwe trailer maakt erg nieuwsgierig. We zien mooie beelden van New York, afgewisseld met veel actie en storytelling. De kracht van superheld Cage zit ‘m in zijn huid. Hij is vrijwel overal tegen bestand waardoor bijvoorbeeld kogels geen invloed hebben.

Vanaf aanstaande vrijdag staat kun je het eerste seizoen van Luke Cage bekijken op Netflix. Alle afleveringen van het seizoen zijn direct beschikbaar. De laatste trailer voordat de serie live gaat check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).