Zo probeert Apple je een nieuwe iPhone XR aan te smeren

Auteur: , 2 Reacties
Zo probeert Apple je een nieuwe iPhone XR aan te smeren

Koop dan!!1111!!!11

Klanten die een iPhone via Apple gekocht en een e-mailadres hebben achterlaten bij het bedrijf kunnen digitale post verwachten. Althans, als je valt onder de doelgroep van Apple. Het techbedrijf uit Cupertino is in de Verenigde Staten een e-mailcampagne begonnen om de iPhone XR in het zonnetje te zetten.

Onder meer een Amerikaanse iPhone 6 Plus-bezitter kreeg een e-mail van Apple met een speciale deal. De klant zou 200 dollar korting krijgen op de aanschaf van een nieuwe iPhone XR in de Verenigde Staten. Daarnaast bevat de mail een lijst met pluspunten van de XR. Zo heeft het ding een groter scherm dan een iPhone 6 en is de XR wel drie keer sneller in vergelijking met een iPhone 6.

Het zijn praatjes van Apple om de klant in verleiding te brengen een nieuwe iPhone te kopen. Dat Apple het munt op deze bezitter is natuurlijk geen toeval. Ervan uitgaande dat deze klant in 2014 een iPhone 6 Plus kocht, is het na vier jaar bezit wel tijd voor een nieuwe smartphone. Apple gaat natuurlijk geen klanten mailen die vorig jaar een iPhone 8 hebben gekocht.

Het is bekend dat Apple eind 2018 is begonnen met de e-mailcampagne. Deze nieuwe mail lijkt dus om een tweede ronde te gaan, merkt Macrumors op.

Zo probeert Apple je een nieuwe iPhone XR aan te smeren2 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Lekker door je strot laten douwen. Ze raken de XR aan de straatstenen niet kwijt aan de noodgedwongen acties te zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).