Zo raak je weer verslaafd aan Pokémon Go

Pokemon go heeft nieuwe bonussen
Dagelijkse bonussen moet Pokémon Go weer aantrekkelijk maken.

Ben jij nog steeds helemaal weg van Pokémon Go? Mooi! Want ontwikkelaar Niantic komt met dagelijkse bonussen voor gebruikers van het smartphone-spel. Met de bonussen hoopt Niantic spelers beter aan de game te binden.

Niantic gaat gebruikers die meerdere dagen achter elkaar een Pokémon weten te vangen een bonus in de vorm van XP en Stardust uitkeren, net als mensen die dagelijks een Pokéstop bezoeken. Wie zeven dagen achter elkaar een Pokémon vangt of een Pokéstop bezoekt, krijgt een extra hoge bonus.

Het is niet de eerste keer dat Niantic komt met meer bonussen. De afgelopen dagen pakte de spelontwikkelaar al uit met een Halloweenversie van het spel, waarbij Pokémon van het Ghost-type te vangen waren en er meer Pokémon candy te verkrijgen was.

Pokémon Go werd ongeveer vier maanden geleden gelanceerd en binnen twee maanden meer dan 100 miljoen keer gedownload. Na een piek op 20 juli met 45 miljoen dagelijkse spelers, nam het aantal gebruikers weer af. In de game vangen gebruikers fictieve wezens om ze te trainen en tegen elkaar te laten strijden.

Relevante links:
Uniek: Drie Pokémon Go spelers bereiken samen level 40.
En dit zijn de 5 gratis apps die elke Pokémon Go speler moet hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *