Zo reserveer je morgenochtend de iPhone 6s

Auteur: , Geen reacties
Zo reserveer je een iPhone 6s

De iPhone 6s is aangekondigd en veel Nederlandse Apple-liefhebbers trekken dan ook weer richting Duitsland om daar hun nieuwe toestel op te halen. Dit is wat je moet weten.

Als je niet kunt wachten tot de iPhone 6s eindelijk in ons eigen land te bestellen is, kun je dus het beste naar Duitsland gaan. De meest voor de hand liggende vestigingen zijn die in Oberhausen, Keulen of Dusseldorf. De iPhone 6s is te bestellen vanaf 739 euro en voor de iPhone 6s Plus is dat 849 euro. Je kunt je toestel op twee manieren reserveren bij de Duitse Apple Store. Je kan hem natuurlijk online bestellen, maar je kan ook de trip maken naar Duitsland om hem daar af te halen.

Nederlandse gebruikers die het toestel online willen bestellen, moeten in ieder geval beschikken over een Duits afleveradres. Als je op websites als deze een adres hebt gefixt, dan verloopt de rest van het bestelproces zoals je gewend bent. Via de reserveringspagina is het mogelijk om je toestel te reserveren en vervolgens op 25 september af te halen in de winkel. De pagina is op dit moment nog niet beschikbaar, maar zodra deze in de lucht is kun je hier zien welke toestellen er waar beschikbaar zijn. Iedere gebruiker mag maximaal twee toestellen reserveren. Deze moeten overigens wel dezelfde kleur en opslagcapaciteit hebben.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).