Zo sloopt Samsung de concurrenten van de Galaxy S9

Auteur: , 4 Reacties
Samsung Galaxy S8

Samsung heeft nu al een belangrijke slag geslagen, want de Galaxy S9 krijgt een feature waar niemand tegenop kan.

Eerder dit jaar sloten Samsung en Qualcomm een speciale deal, zodat de Galaxy S8 als eerste smartphone gebruik kon maken van de Snapdragon 835. Uiteindelijk kozen de Zuid-Koreanen er alsnog voor om in sommige landen zijn eigen processors te gebruiken, maar de opzet was duidelijk. Concurrenten konden de Snapdragon 835 pas later gebruiken.

Ook de Snapdragon 845 gaat in eerste instantie exclusief naar Samsung, zo tweette de Russische blogger Eldar Murtazin. Dat is opnieuw een flinke klap voor de concurrentie, die het weer zullen moeten doen met oudere processors. Volgens Murtazin zou Samsung de release van de S9 zelfs een maand naar voren halen om optimaal te profiteren.4 reacties

dat ze maar een vingerafdruksensor in het glas steken zodat deze opnieuw langs voor kan worden ontgrendeld dan onhandig achteraan!
@Jantje_555: Precies ipv dat geouwehoer met cpu’s … Vrijwel iedereen heeft power zat tegenwoordig.

Wat mensen willen is de beste camera, zo sterk mogelijk (glas !), extreem lange accuduur en makkelijk in gebruik.

Die laatste fingerprint sensor achterop is ruk door de positie en qua gemak dus een achteruitgang.
@turbobrick: nou… ja en nee. Het gaat er niet om dat de achterkant niet goed werkt, je wijsvinger zit daar toch wel. En die werkt, vind ik, prima. Het enige probleem wat ik ermee heb is als je je telefoon wilt gebruiken terwijl hij ergens op ligt. Dan kun je hem niet met je vinger ontgrendelen.

Ik gebruik sinds kort Samsungs versie van FaceID, en dat werkt eigenlijk heel soepel. Ben ik heel tevreden over. De vingersensor blijft echter mijn meestgebruikte manier.
Ik zie een nieuwe chip nou niet bepaald als “een feature waar niemand tegenop kan”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).