Zo vier je één jaar Pokémon Go in Nederland

Pokémon Go
Niantic organiseert overal op deze aardkloot evenementen ter ere van het eenjarige bestaan van Pokémon Go. Ook in Nederland zal er een event plaatsvinden.

Het gaat hier om het zogenaamde ‘Pokémon GO Safari Zone Event’. In ons land zal het event op 12 augustus plaatsvinden in Amstelveen. In winkelcentrum Stadshart in de Noord-Hollandse stad kun je op die datum een zeer zeldzame Pokémon vangen. Om aan te geven hoe zeldzaam de Pokémon is: het virtuele beestje is nog niet eerder voorgekomen in Europa.

Pokémon Go-fans uit het hele land zullen zich dus vermoedelijk richting Amersfoort gaan bewegen, want zo’n unieke kans laat een echte fan natuurlijk niet schieten. Ben je toevallig op vakantie dan loont het om te kijken of er in je vakantieomgeving wellicht ook een event is.

Zo strijkt het circus op 5 augustus neer in Kopenhagen, Denemarken en in Praag, Tsjechië. Op 16 september zijn er events in Parijs, Frankrijk, in Oberhausen, Duitsland en in Barcelona, Spanje. Alle data en locaties check je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *