Zo volg je vanavond de onthulling van de nieuwe iPhones

Auteur: , Geen reacties
Apple

Schakel in en kijk mee.

Na een lange periode van geruchten is het jaarlijkse moment weer daar. Het moment dat Tim Cook op het podium verschijnt en nieuwe iPhones gaat aankondigen. Apple toont vanavond onder meer drie nieuwe iPhones en de hele wereld kan dit live aanschouwen.

Apple zal het event vanuit Californië namelijk live uitzenden op de website van het merk. Traditiegetrouw zullen de eerste minuten gaan over cijfers. Denk aan zaken hoe de App Store functioneert en hoe iOS 11 het momenteel doet. Na die droge feiten gaat de show eigenlijk pas echt beginnen.

Of Apple er een mooi event van weet te maken is afwachten. De laatste jaren zijn de keynotes niet spectaculair te noemen. Een dieptepunt was enkele maanden geleden tijdens WWDC. Craig Federighi heeft er een handje vol van als het gaat om awkward vertoningen op een podium. Desondanks zal de senior vicepresident van Software Engineering bij Apple ook vanavond weer te zien zijn.

Via DEZE link zal om 19:00 Nederlandse tijd een livestream worden gestart. Naast de nieuwe iPhones, kondigt Apple waarschijnlijk ook de Apple Watch Series 4 aan en de langverwachte releasedatum voor iOS 12.

UPDATE: Inmiddels is alles bekend. Check de nieuwe iPhone XR en iPhone XS en XS Max. Tevens heeft Apple de Watch Series 4 onthuld.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).