Zo voorzie jij je MacBook Air van een touchscreen [video]

Auteur: , Geen reacties
MacBook

Voor de gadgetliefhebber die geen Surface wil.

Microsoft plaagt Apple regelmatig vanwege het feit dat de computers van het techbedrijf uit Cupertino niet beschikken over een touchscreen. Op CES in Las Vegas tonen grote techgiganten hun nieuwste producten, maar er zijn ook kleinere jongens aanwezig.

Zo zagen we gisteren bijvoorbeeld een handige add-on voor de nieuwe MacBook Pro en vandaag een add-on die de MacBook Air een extra feature geeft. De Airbar van Neonode is een klein apparaatje dat je via USB met je Air verbindt.

Het langwerpige product plaats je vervolgens aan de onderkant van het display van je MacBook Air en klaar is kees. Er hoeft geen speciale software geïnstalleerd te worden en je kunt direct aan de gang. De aanraaktechniek reageert op vingers, handschoenen en een stylus.

In de video hieronder zie je de simpele plug & play uitleg. Het apparaatje is compatibel met de 13,3 inch MacBook Air. Neonode lanceert de Airbar exclusief via Amazon in de Verenigde Staten. Het bedrijf wil het product in de toekomst ook naar andere touchscreen-loze apparaten gaan brengen. Airbar is vanaf maart te koop voor 99 dollar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).