Zo wil Facebook je in contact houden met niet-vrienden

Auteur: , Geen reacties
Facebook Messenger

Via Messenger met non-vrienden praten. Het kan, maar het werkt nog een beetje omslachtig. Facebook gaat het gemakkelijker maken om in contact te blijven met mensen die je niet als vriend hebt op het social media platform.

Zodra jij een bericht stuurt naar een ‘vreemde’, zul je geen melding krijgen wanneer hij of zij iets terugstuurt. Je zult handmatig de app (of Facebook) moeten checken om het gesprek in de gaten te houden. Omslachtig, zegt Messenger-baas David Marcus. In een update worden de huidige zaken omgegooid.

Facebook gaat hiervoor het notificatiesysteem aanpassen. Nu krijg je alleen een melding wanneer een vriend jou een berichtje stuurt. Straks krijg je ook meldingen van mensen die je eerder hebt gesproken, of waar je het telefoonnummer van hebt opgeslagen.

Facebook Messenger

Wanneer een niet-vriend jou voor het eerst een berichtje stuurt, dan krijg je een aparte melding te zien binnen de Messenger-app. Dit alles moet ervoor gaan zorgen dat je makkelijk in contact komt (en blijft) met mensen die je niet als Facebook vriend wil hebben om wat voor reden dan ook.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).