Zo ziet Apple’s peperdure Mac Pro eruit op jouw bureau

Auteur: , Geen reacties
Ziet er slick uit

Met AR even kwijlen.

Tijdens de afgelopen WWDC werden er een hoop nieuwe gadgets en apparaten van Apple onthuld, waaronder ook de peperdure Mac Pro. Ga je een minimum van €5999 neerleggen voor een computer plus minimaal €4999 voor het scherm (en dat is zonder de belachelijk geprijsde stand van €999), dan wil je natuurlijk wel weten of hij een beetje tof staat op je bureau.

Okay, laten we eerlijk zijn, de nieuwste Mac Pro zal er (ondanks zijn kaasschaver-uiterlijk) op ieder bureau goed uitzien vanwege de stoere, industriële looks en het ‘slicke’ design. Toch heeft Apple een tool gemaakt voor mensen die wellicht nog twijfelen of ze werkelijk minimaal €11997 willen neerlappen voor een set-up die waarschijnlijk maar een kwart van dat geld hoeft te kosten.

Om te checken hoe hij staat in jouw werkruimte ga je naar de nieuwe Mac Pro productpagina en scrol je naar beneden tot je ‘Use AR to see Mac Pro in your workspace’ ziet staan. Wanneer je via Safari de pagina opent kun je door middel van een iPhone of iPad de set-up met augmented reality in je eigen omgeving checken.

Nu is het als PC-boy gemakkelijk om het nieuwe, veel te dure paradepaardje van Apple de grond in te stampen, want wat betreft hardware is de Mac Pro het geld absoluut niet waard. Dat is daarentegen wel vanuit het perspectief van een particulier, terwijl Apple natuurlijk meer op de bedrijven mikt.

Lees ook: De 5 belangrijkste nieuwe macOS Catalina featuresEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).