Zo ziet het huis van André Hazes er nu uit

Auteur: , 6 Reacties
Zo ziet het huis van Andre Hazes er nu uit

In zijn huis aan de Vinkeveense Plassen nuttigde André Hazes veel biertjes en knakworsten. Dat bekende huis kan nu van jou zijn!

André Hazes mag dan al weer jaren dood zijn, zijn muziek en persoon spreekt nog altijd zeer tot de verbeelding. Het huis van Hazes in Vinkeveen is misschien wel een van de bekendste huizen van ons land.

De buitenkant van het huis van Hazes

Eerst was Hazes veelvuldig in dat huis te zien in de documentaire over zijn leven. ‘Zij gelooft in mij’ en later was Hazes in datzelfde niet van de buis te slaan met zijn hilarische commercial voor Unox knakworsten.

Dat huis dus aan de Vinkeveense Plassen staat nu te koop. Helaas voor de fans van Hazes, het huis is al een paar jaar geleden volledig verbouwd. Er herinnert weinig meer aan de nogal eigen stijl van André Hazes. Hoogstens de badkamer zou nog uit de tijd van Hazes kunnen komen. De bruine kroeg is gelukkig wel bewaard gebleven.

De bruine kroeg van Andre Hazes

Persoonlijk vinden wij dit huis stukken leuker. En wat dacht je van dit drijvende huis?6 reacties

Wat heeft dit in hemelsnaam te maken met technologie?
@gifwarrior: Waarschijnlijk omdat er een paar foto’s met een drone gemaakt zijn ? ;-)
@gertjan2012: HAHAHAHAHAHAHA goeie !
Of vanwege de SONOS bij de TV?
Bizar gasfornuis trouwens…
@JCS: Boven in de slaapkamer heeft de huidige bewoner wel een hele vette dolby surround home cinema set. Beetje overkill voor een slaapkamer, maar wel dik!
En dat huis is ook gebruikt voor de knakworst reclame? Zet de reclame bij 11 seconden eens stil. Kijk dan naar het huis en dan naar de foto’s erboven van het artikel. Doe vervolgens uw jas aan en ga naar Hans Anders..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).