Zo zou een buitenaardse oorlog er in 1913 uitgezien hebben [video]

Auteur: , 1 Reactie
Mars-oorlog

De meeste science-fiction films spelen zich af in het heden of de toekomst, maar wat nu als Marsmannetjes ons in 1913 al aanvielen? Deze nepdocumentaire geeft ons een idee hoe dat eruit moet hebben gezien.

Om onderstaande video van The History Channel echt spectaculair te vinden, moet je je even voorstellen dat buitenaardse wezens in de periode tussen 1913 en ’17 op aarde kwamen, met kwade bedoelingen. Ineens werden de wapens uit de eerste wereldoorlog niet gebruikt om elkaar neer te schieten, maar om een invasie van een andere planeet tegen te gaan.

Archiefbeelden
Sommige beelden die je ziet zijn daadwerkelijke archiefbeelden uit WO1, waar achteraf flink in geknipt en geplakt is met een computer. Daarna is er nog een spannend muziekje onder gezet om het geheel wat meer op een trailer te laten lijken van een nieuwe bioscoopfilm. Wij zouden er in ieder geval direct een kaartje voor kopen.1 reactie

Ja ik moet toch echt delen dat History Channel samen met die rits Hollandse camping zenders de grootste meuk is die je je woonkamer in kunt slingeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).