Zoveel mensen maken maandelijks gebruik van YouTube

Auteur: , 2 Reacties
Zoveel mensen maken maandelijks gebruik van YouTube

Jij ook?

Kunnen we YouTube nog wegdenken uit ons systeem? Langzamerhand laten we de traditionele TV steeds vaker links liggen en kiezen we voor YouTube. Je favoriete content wanneer het jou uitkomt.

Inmiddels is YouTube uitgegroeid tot een megaplatform en zijn duizenden en duizenden makers afhankelijk van YouTube als bron van inkomsten. Grote kans dat jij ook behoort tot één van de vele kijkers van YouTube. Onder andere bevinden de meeste kijkers zich hier in Europa en in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse videodienst heeft bekendgemaakt dat YouTube inmiddels twee miljard maandelijkse gebruikers heeft. Twee miljard! Dat is een groei van enkele honderden miljoenen mensen per maand in vergelijking met een jaar geleden.

Het is best knap hoe YouTube nog zo weet te groeien. Wist je bijvoorbeeld dat het videoplatform in een land als China wordt geblokkeerd? Dat is een potentiële markt met miljarden mensen. Dat maakt die twee miljard maandelijkse gebruikers misschien nog wel indrukwekkender. Excuseer ons nu, we gaan even een videootje bekijken..2 reacties

Het is met afstand mijn #1 medium.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).