Top 10: de meest gedownloade films vd week [w49y2014]

Nightcrawler
Hier zijn ze weer, de meest gedownloade films van de week via BitTorrent.

De film waar wij deze week het meest naar uitkijken is Nightcrawler, waarin Jake Gyllenhaal is een gedreven jongeman speelt die wanhopig op zoek is naar een baan. Hij ontdekt de snelle wereld van misdaadverslaggeving in Los Angeles en worstelt zich al snel tussen de die-hard freelance journalisten die auto-ongelukken, branden, moorden en andere chaotische toestanden filmen voor nieuwsstations. Als ‘nightcrawler’, iemand die de politieradio continu in de gaten houdt en hoopt op slachtoffers, doet Lou er alles aan om snel geld te verdienen. Zijn materiaal slaat aan bij tv-veteraan Nina (Rene Russo), maar tijdens zijn zoektocht naar nieuws vervaagt de grens tussen toeschouwer en deelnemer en wordt Lou al snel de ster van zijn eigen verhaal. Met een IMDb-score van 8,2 een terechte tweede plek deze week.

De tweede nieuwkomer van deze week is This Is Where I Leave You halverwege de lijst. Wanneer hun vader overlijdt, zijn vier broers en zussen gedwongen om naar hun ouderlijke huis terug te keren voor een ‘sjivve’, een Joods gebruik waarbij de familie na een begrafenis zeven dagen lang samen in één huis woont om te rouwen. En dat is een lastige opgave voor de familie, die in tien jaar nog geen dag samen doorgebracht.

De derde nieuwkomer staat op plek 7. In Stonehearst Asylum krijgt Edward Newgate (Jim Sturgess), een recent afgestudeerde arts, al snel een positie bij een psychiatrische instelling. Daar ontmoet hij de prachtige patiënte Eliza Graves (Kate Beckinsale), waar hij op slag verliefd op wordt. Hij heeft echter geen weet over een recente, gruwelijke personeelswisseling binnen de instelling. Een 8 op IMDb.

1. (2) The Maze Runner – IMDB: 7,2
[gv data=”64-iSYVmMVY”][/gv]

2. (-) Nightcrawler (DVDscr) – IMDb: 8,2
[gv data=”rCDgPqcYatY”][/gv]

3. (1) Teenage Mutant Ninja Turtles – IMDB: 6,1
[gv data=”OdgNSJiWJTo”][/gv]

4. (3) Guardians of the Galaxy – IMDb: 8,5
[gv data=”pE9vypfwbvk”][/gv]

5. (-) This Is Where I Leave You – IMDb: 6,7
[gv data=”DGSBiqnCh44″][/gv]

6. (5) Fury (DVDscr) – IMDB: 8,0
[gv data=”SKu5lGfRBxc”][/gv]

7. (-) Stonehearst Asylum – IMDB: 8,0
[gv data=”QK5X-bFllhg”][/gv]

8. (4) Predestination – IMDb: 7,6
[gv data=”jcQacCfi_pw”][/gv]

9. (6) Lucy – IMDB 6,5
[gv data=”-hpupbliDbk”][/gv]

10. (7) Dawn of the Planet of the Apes – IMDB 8.0
[gv data=”3sHMCRaS3ao”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *