10 handige accessoires voor de iPad Air

Hand-ig, snap je hem?
De nieuwe iPad Air is nog maar net uit, maar fabrikanten hebben zich nu al gestort op het maken van allerhande hoesjes en houders voor het nieuwe apparaat. Hier hebben wij de top 10 accessoires voor het vedergewicht.

Voor de gelukkigen onder ons met een iPad Air is het belangrijk dat deze wel goed beschermd wordt. Je wilt immers niet dat er wat mee gebeurt. Maar soms is het vlak na de release lastig om een hoesje te krijgen, dus zetten wij voor die happy few hier verschillende beschermers op een rijtje die je lokale APR voor je kan bestellen.

1. Griffin Cinemaseat
Griffin Cinemaseat
Dit ding kan je makkelijk aan de hoofdsteun van je autostoel hangen, zodat je kids onderweg filmpjes kunnen kijken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je tablet ‘per ongeluk’ het raam uit keilt.

2. Belkin TrueClear HD Screen Protector
Belkin TrueClear HD Screen Protector
Uiteraard wil je dat mooie scherm ook tegen krassen en ander onheil beschermen. Daar heeft Belkin nu een goede screenprotector voor.

3. Deluxe Series Acrylic Wall Mount
Deluxe Series Acrylic Wall Mount
Voor de ultieme bescherming! Meer gericht op commercieel gebruik, maar voor thuis de ultieme manier om te voorkomen dat er iets met het ding gebeurt.

4. iKross Long Arm Cup Holder Kit
iKross Long Arm Cup Holder Kit
Voor als je zelf onderweg ook nog van je iPad wil kunnen genieten. Deze adapter past precies in een bekerhouder, dus zolang je er eentje in je waggie hebt zit je goed.

5. iLuv Step Folio
iLuv Step Folio
Als je de iPad mee wilt nemen, maar geen zin hebt om deze in je al overvolle tas te douwen is er deze folio waarmee je ‘m simpelweg om je schouder slingert.

6. Incipio Capture
Incipio Capture
Deze hoes is perfect geschikt als je veel met vieze handen aan het ding zit. De rubber coating zorgt er namelijk voor dat je iPad niet zo snel uit je handen glipt dan als je het naakte aluminium vast zou pakken.

7. Joy Factory MagConnect Desk Stand
Joy Factory MagConnect Desk Stand
Je kan natuurlijk je iPad gewoon neerleggen op je bureau, maar als je dan toch geld aan het uitgeven bent kan je deze coole arm kopen zodat je het iDing in elke gewenste houding kan brengen die je wilt.

8. M-Edge Stealth Pro Keyboard
M-Edge Stealth Pro
De hoes met ingebouwd toetsenbord is zo onderhand een klassieker in tabletland. En waarom niet? Het beschermt je tablet goed, en verandert het dingetje meteen in een soort van mini-laptop die beter typt dan dat je het ingebouwde digitale toetsenbord gebruikt.

9. Thought-Out Stabile Coil Pro
Thought-Out Stabile Coil Pro
Dus je hebt een iPad die je in alle mogelijke posities, als het ware een aapje, aan takken en andere ronde objecten wilt hangen? Dan is dit ding perfect voor je. De stalen kabel windt je overal omheen, of gebruik je zoals op de foto om een stand te maken.

10. XtremeMac Microshield Grip
XtremeMac Microshield Grip
Heb je al een stevig statief? Met deze mount kan je dan je iPad daarop monteren. Leuk voor als je midden in een veld wil iPadderen, maar geen zin hebt om de iPad vast te houden. Dus eigenlijk aardig nutteloos, maar er zal vast iemand zijn die het nodig kan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *