12 Bizarre foto’s van Dan Bilzerian op Instagram

12 Bizarre foto's van Dan Bilzerian op Instagram
Als je het afgelopen jaar onder een steen hebt geleefd zou het kunnen dat de naam Dan Bilzerian je niks zegt. Bij alle andere zou er een belletje moeten gaan rinkelen.

Deze playboy/acteur/stuntman/miljonair heeft namelijk een fortuin vergaard met pokeren en is niet bang om dit aan iedereen te tonen. Via zijn Instagram account trakteert hij zijn volgers dan ook op een hoop vrouwelijk schoon met de nodige implantaten. Daarnaast zien we hoe hij in stijl reist in zijn Brabus B63S 6×6 of zijn privévliegtuig.

01 – Aangezien Dan nogal fan is van vuurwapens zul je die ook veelvuldig voorbij zien komen. Gelukkig deelt hij die passie met een aantal vrouwelijke bombshells.

Dan Bilzerian

02 – Met een hoop geld haal je natuurlijk ook mooie auto’s. Dan heeft een voorkeur voor witte auto’s waaronder deze Lamborghini Aventador zonder dakje.

Dan Bilzerian

03 – Zijn laatste aankoop is deze Brabus B63S 6×6. In het wit natuurlijk. Brabus zelf bleek ook trots te zijn op de verkoop van dit model, aangezien zij dezelfde foto deelden via Dan Bilzerian.

Dan Bilzerian

04 – Naast een hoop auto’s bezit Dan ook een privévliegtuig waarmee hij zich regelmatig naar Las Vegas laat vliegen om een potje te pokeren.

Dan Bilzerian

05 – Terug naar de babes en wapens. Daar kan hij namelijk geen genoeg van krijgen. Zo lijkt het wel alsof hij elke week weer een nieuw wapen aan zijn arsenaal toevoegt.

Dan Bilzerian

06 – Dat hij niet al het geld op zijn rekening heeft staan blijkt wel uit onderstaande foto. Dit geld bleek hij weg te hebben gegeven rond kerst aan mensen die het iets minder breed hadden dan hijzelf.

Dan Bilzerian

07 – Het blijkt dat hij ook een huisdier heeft met de naam Smushball. Hij beest heeft zelfs een eigen Instagram account.

Dan Bilzerian

08 – Veel vrouwen vinden het maar lastig om de kleren aan te houden in zijn buurt. Veel van de vrouwen missen dan ook één of meerdere kledingstukken.

Dan Bilzerian

09 – Sommige vrouwen kiezen dan ook voor een vervangend kledingstuk in de vorm van twee pistolen.

Dan Bilzerian

10 – Dan gaat ook vaak met andere bekende persoonlijkheden op de foto. Zoals hier samen met de welbekende taartgooier, of was het nou plaatsjesdraaier, Steve Aoki.

Dan Bilzerian

11 – Hij deelt zijn rijkdom ook met een aantal van zijn vrienden. Ik vond vooral de bijbehorende hashtag wel toepasselijk, #TooRichToBeClassy (ja, de man heeft een zwembroek van paint aan)

Dan Bilzerian

12 – Dan blijkt ook een hoop vrouwelijke fans te hebben die via Instagram hun liefde tonen. Ik weet nou alleen niet of dat door zijn goede looks komt of omdat hij gewoon zo stinkend rijk is. Ik gok het laatste.

Dan Bilzerian

Nog geen reacties

  1. Hij heeft zijn geld verdiend door rijke (voor)ouders en een gigantische erfenis. Daarenboven speelt hij goed poker en wint hij daar ook nog eens miljoenen mee.

  2. Inderdaad schijnt er, ondanks het faillissement van papa Bilzerian, toch nog behoorlijk wat cash in de familie te zitten waar deze kerel goed van leeft, want z’n poker kwaliteiten schijnen ook behoorlijk over-rated te zijn. Het is niet moeilijk om, als je veel geld hebt, ook eens een duur potje heads-up Hold ‘em te winnen. Gewoon geduldig blijven. Zeker niet als je dergelijke potjes (zoals hij) ook geregeld verliest met bedragen van 2,5 en 3,5m $…

    Ik kan erom lachen en zie z’n lifestyle echt als amusement voor arme stumpers als ik : ) net als de website van Kim Kimble (Kim Dotcom) een aantal jaren terug met z’n ‘Kimpire’. Hij doet waar veel anderen absoluut over fantaseren ook al spreekt waarschijnlijk niet ieder stukje van z’n dagelijkse bezigheden me aan, genoeg andere stukjes wel : ))

    Die kerel is gewoon humor man !

    : )

  3. Die gast laat zich constant omringen door allerlei babes, dus zo krijg je de aandacht echt wel. Met geld wordt het allemaal wel erg gemakkelijk. Karel Koes Hiranjgarbh Missier Paragh. P.S. Hij doet het wel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *