21-jarige Youtuber koopt een Lamborghini Aventador

KSI-Lamborghini
Olajide Olatunji stopte met school, begon met gamen en werd een multi-miljonair.

Het YouTubekanaal van Olatunji, beter bekend als KSI, heeft op dit moment zo’n 8,2 miljoen abonnees. Zijn video’s zijn bij elkaar al meer dan 1,3 miljard keer bekeken! Met het geld dat je daarmee ophaalt, kun je nogal wat leuke dingen kopen. Zo betaalde hij op 19-jarige leeftijd het huis van zijn ouders af en kocht hij een Lamborghini Aventador. Inmiddels is Olajide 21 jaar.

Let’s Play
Olajide filmt zichzelf als hij FIFA speelt en uploadt deze video’s vervolgens naar YouTube. Met deze Let’s Play-video’s verzamelde hij na verloop van tijd een trouwe groep fans, die dag in, dag uit terug blijven komen voor meer content van de jonge miljonair. Hij begon hiermee in 2009, met amateuristische video’s. Nu heeft hij zijn eigen ‘studio’ gemaakt met verschillende monitoren en professionele opname-apparatuur.

In onderstaande video kunnen we de Lamborghini van de YouTube-ster bewonderen, waarin hij voor de gek gehouden wordt door een andere YouTuber, die hem laat denken dat er krassen op zijn bolide zitten.

UPDATE: het blijkt dat KSI de Lamborghini Aventador onlangs heeft aangeschaft. We hebben de titel daarom aangepast van 19-jarige naar 21-jarige. Op zijn 19e kocht hij wel een andere sportauto (een Porsche Boxster), maar dat was dus geen Aventador.

[gv data=”i78in5EyC-Q”][/gv]

Nog geen reacties

 1. Kan toch niet alleen van YouTube inkomsten komen?! Heeft hij geen andere inkomsten?! Om alle kosten, aankoop en levensonderhoud, te betalen en aan andere zaken veel geld te besteden..

  • @guusboum: die gast doet rond de 100 miljoen views per maand…. Bij dat soort channels ligt de CPM zo rond de 1,50 EUR, dus hij verdient elke maand 150,000 EUR. Nu zal dat elke maand niet zo veel zijn, dus laten we zeggen 100,000 EUR per maand als bodem! Elke vier maanden kan hij dus een nieuwe Aventador kopen, en dan is er nog ruimte voor andere leuke dingen… En dat alleen met wat gaming video’s. PewDiePie lepelt per maand meer dan een half miljoen binnen met zijn idiote videotjes 😉

  • @guusboum: nee heeft hij niet, hij verkoopt wel eigen shirts en truien. Zoek maar eens op hoeveel youtubers verdien… dan wordt je flink jaloers.

  • @janmetdelangeachternaam: Dat een diploma alleen nauwelijks wat oplevert komt voor de meeste studenten pas bij het zoeken naar een baan aan het licht. Ik ken een meisje dat cum laude geslaagd is, die dacht dat ze via een uitzendbureau 5000 euro netto kon verdienen. Mensen die zichzelf als slim bestempelen omdat ze goed kunnen reproduceren, of denken dat ze een miljoen verdienen als ze 30 zijn, maken mij iedere keer weer aan het lachen. Met een beetje diploma kun je een leventje leiden waar je om de zoveel tijd wat spulletjes kan kopen, een paar keer in het jaar op vakantie kan, en daarbij niet iedere maand in het rood staat.

   Heb zelf jammer genoeg geen talenten die mij van nut zijn bij mij hbo-opleiding, waar de toekomstige kantoorpikken zo door de theorie heen vliegen waar je in de toekomst nog geen 10% van terug ziet. De mensen die niet terugdeinzen voor een beetje regen of schroeiende hitte, en zich thuisvoelen “in het veld” moeten alle zeilen bijzetten. Dan heb ik het in eerste instantie niet over mezelf, maar over een klasgenoot welke 8 weken als uitvoerder rondgelopen heeft omdat de vrouw van de werkelijke uitvoerder een miskraam had gehad. Maargoed, de maatschappij zit nu eenmaal zo in elkaar dat je met je hoofd volbeuken met theorie en deze vervolgens te copy-pasten een modaal baantje kan krijgen.

   Als ik 9 van de 10 mensen kon entertainen met mijzelf opnemen had ik dat allang gedaan, nu ben ik absoluut geen kouwe kikker, maar sommige youtubers komen over alsof ze het geestelijke niveau van een kleuter hebben. En die mensen verdienen dan tonnen per maand… Als ik youtube open zie ik ook direct een nederlandse vlogger staan die zijn dagelijkse bezigheden opneemt, kijk net even en het filmpje dat ik aan had geklikt had dik een miljoen views! En dat door alleen maar te filmen dat je over de snelweg rijdt, naar de supermarkt gaat of whatever xd.

 2. Beetje jaloers, vraa mij wel altijd af wat er met deze mensen gebeurt als ze niet meer bekeken worden. Deze heeft dus geen opleiding

 3. Ik kan gewoon niet begrijpen dat er een paar van dit soort gasten, die eigenlijk helemaal geen talent hebben (in ieder geval niet met wat ze aan het doen zijn) , zo veel geld er mee verdienen. Ik kan het nog begrijpen van KassemG, GuitarGuy, Freddy etc. Zijn toch mensen die ontzettend veel tijd stoppen in hun filmpjes en met vette en creatief content komen.

  Tegenwoordig bestaat de top20 YouTubers minimaal uit 50% gamers die zich voornamelijk richten op manelijk 8-19 jarige pubers. Toch frapant dat ze met deze groep zo veel kunnen scoren.

  Neemt niet weg dat het ontzettend cool is dat je met minimale input, zoals die gamer YouTubers, zo veel geld kan verdienen, met iets wat best leuk is, zoals gamen. Als ik het wist had ik het ook gedaan. Bestaat er een nog een makkelijkere manier om zo veel geld te verdienen? Ik denk het niet.

  • @e550: die leeftijdsgroep heeft gemiddeld veel meer tijd om dit soort videos te kijken, dus ook een grotere kans dat ze terug komen en blijven kijken.

  • @e550: een maat van mij heeft een kanaal gehad met ongeveer 15k abonnees. Hij was er met 1 video per dag al 4 tot 5 uur mee bezig. KSI heeft er zelfs een hele kledinglijn naast.

 4. Hij zit ook bij de sidemen, een groep youtubers van een jaar of 20 die met zn zevenen in een huis wonen. Een van die gasten heeft een Ferrari 458

  • @sr20det: de 458 spider is van Yannimize een wrapper / custom tuner die nogal lekker boert met wrappen van auto’s van voetballers en ongebouwde vito’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *