3D Touch doet het nu ook met Netflix


Netflix kijken is vandaag weer een stuk leuker geworden. Voor iOS-gebruikers tenminste.

OK, op Daredevil moet je nog een paar weken wachten. Toch is er nu ook al wat leuks te doen op Netflix, vergeet ook de wekelijkse afleveringen van Better Call Saul niet.

Maar goed, daar hebben we het nu dus niet over. Het nieuws is dat je nu op je iPhone 6 gebruik kunt maken 3D Touch-functies. Dat betekent dat je met een lichte aanraking snel even wat extra informatie over een film kunt bekijken tijdens het zoeken naar het volgende dat je gaat bekijken. ALs je harder drukt komt er een menuutje waar je meteen kunt kiezen om te streamen, of een titel toe kunt voegen aan de favorieten. Handig.

Kijk je op een iPad Pro dan is er ook een handige vernieuwing: Netflix verandert de resolutie van alles wat je bekijkt nu zo dat het past.

De nieuwste versie van de app (8.0) voegt ook de ‘Post Play Experience’ features toe. Dat betekent eigenlijk dat je nadat een film of serie klaar is je automatisch tips krijgt wat je erna kunt gaan kijken. Keek je een serie dan kun je automatisch aan de volgende aflevering beginnen.

Hier heb je trouwens nog zeven manieren om nog meer uit je Netflixabo te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *