5 hoogtepunten uit het Netflix aanbod in september

5 hoogtepunten uit het Netflix aanbod in september
De beste films en series van deze maand? Je leest het hier.

Netflix brengt elke maand weer een waslijst aan nieuwe content naar zijn dienst, ook in Nederland. De kans is echter groot dat je het overgrote deel niet eens kijkt. Veel films of series spreken mensen immers niet aan. Aan de andere kant kan Netflix ook niet alleen maar toppers uitbrengen op het platform. We hebben daarom een selectie gemaakt van films en series die, naar onze ogen, de moeite waard zijn om te kijken in september.

Het volledige aanbod aan films en series voor september op Netflix check je HIER.

1 september – Final Destination 5 – IMDb 5,8
Een echte topper? Nee dat is dit vijfde deel niet. Toch is Final Destination prima popcornvermaak na een dag hard werken of school. De film daarnaast slechts anderhalf uur. Perfect!
[gv data=”PI87-0g_SI8″][/gv]

3 september – Inception – IDMb 8,8
Dit pareltje van Christopher Nolan verschijnt in september op Netflix. Top, deze moet je natuurlijk kijken. Of nog eens, want Inception is een titel die uitnodigt om meerdere keren gezien te worden.
[gv data=”YoHD9XEInc0″][/gv]

3 september – White Boy Rick – IMDb 6.4
Ook een film die de moeite waard is. Matthew McConaughey zet in White Boy Rick een uitstekende rol neer als vader die het niet meer op een rijtje heeft, maar toch het beste voorheeft met zijn kids.
[gv data=”qns48PtK2io”][/gv]

13 september – Batman Begins – IMDb 8,2
We kennen allemaal The Dark Knight en The Dark Knight: Rises. Daarvoor kwam Batman Begins uit en deze is ook zeker het kijken waard. Helemaal als je het complete verhaal wil begrijpen.
[gv data=”neY2xVmOfUM”][/gv]

21 september – Justice League – IMDb 6,4
Fans van superheldenfilms komen ook aan hun trekken met Justice League. Geen extreme topper, wel leuk om gezien te hebben.
[gv data=”r9-DM9uBtVI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *