5 nieuwe auto’s en straatcircuit voor Gran Turismo Sport

5 nieuwe auto's en straatcircuit voor Gran Turismo Sport
Dit is er nieuw in de update voor de maand juni.

De makers van Gran Turismo Sport hebben deze week een nieuwe update uitgerold voor de racegame op de PlayStation 4. Het gaat hier om versie 1.40. De update brengt vijf nieuwe auto’s naar het spel, een nieuw straatcircuit, een nieuw GT League-event en nieuwe features. Zo kun je met scapes voortaan foto’s maken vanuit een lage hoek.

5 nieuwe auto's en straatcircuit voor Gran Turismo Sport

De auto’s zijn behoorlijk divers. Van een pickup in vorm van de Toyota Tundra tot een Frans icoon in vorm van de Renault Clio V6. Het nieuwe stratencircuit is een fantasiebaan, ontworpen door de makers van Gran Turismo. Het circuit met de naam Sardegna moet een locatie op het Italiaanse eiland Sardinië in de Middellandse Zee voorstellen. De baan kent 15 bochten, is 5.113 meter lang, heeft een hoogteverschil van 38 meter en kent een recht stuk van 915 meter. Er zijn drie layouts, genaamd A, B en C.

5 nieuwe auto's en straatcircuit voor Gran Turismo Sport

Vele racers hoopten ook dat regen naar Gran Turismo Sport ging komen met deze update. De makers zijn er mee bezig, maar regen zit er voor nu nog niet in. Wellicht in de update van de volgende maand. Check alle nieuwe auto’s, inclusief een trailer van de update, hieronder.

 • Chevrolet Camaro Z28 ’69 (N300)
 • Toyota Tundra TRD Pro ’19 (N400)
 • Toyota Sports 800 ’65 (N100)
 • Renault Sport Clio V6 24V ’00 (N200)
 • Gran Turismo Red Bull X2019 Competition (Gr.X)

[gv data=”0NwY5R7lbYk”][/gv]

14 reacties

 1. Goffer, zag die alfa van de reclame aan voor een nieuwe auto in het spel… ? Maar goede update verder, vansvond maar eens spelen!!

 2. Van alle racegames die ik nu heb (gehad), geeft GT sport toch echt de beste bang 4 bucks imo. Gave updates, iconische circuits en genoeg uitdaging in de online competitie ?

   • @fmgarcia: heb ik me nog nooit aan gestoord eerlijk gezegd, kan je dat niet uitzetten ? Wat betreft project cars 2 en AC, ik heb ze beide een vind ze geweldig maar een goede lobby vinden is me nog nooit gelukt en dat vind ik echt goed geregeld bij GT Sport.

 3. Prachtig spel. Speel het zelf eigenlijk te weinig. De online racejes zijn ook leuk.

  Misschien toch eens wat meer spelen als de vrouw het toelaat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *