5 scherpe deals die nu voor het grijpen liggen

5 deals die nu voor het grijpen liggen
Feestdagen verdienen korting.

Nederlanders doen vrijwel niets met Spring Festival, oftewel Chinees Nieuwjaar. Aan de andere kant van de wereld is dit echter de grootste feestperiode van het jaar. Scholen en kantoren zijn dicht, restaurants draaien overuren en iedereen keert terug naar huis. Gearbest gebruikt deze gelegenheid om met flinke kortingen te strooien.

1. Flash sales
Deze Flash Sales lichten diverse producten van allerlei categorieën uit. De aanbiedingen zijn slechts enkele dagen geldig en eisen dus snelle actie van de koper. Van koptelefoons tot een portemonnee, alles komt hier voorbij. Eén van deze mooie aanbiedingen is bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 speaker, die voor nog geen tientje aangeschaft kan worden. Klik hier voor het overzicht.

Flash Sale

2. Smartphone
Smartphones worden tijdens Spring Festival voor dumpprijzen aangeboden bij Gearbest. Een goede deal is de UMIDIGI Z1 Pro 4G Phablet, die met bijna 50 euro korting kan worden gekocht. De Huawei P9 Lite is ook bijna 40 euro goedkoper. Deze smartphones en een reeks anderen check je op deze pagina.

Smartphone

3. Gadgets
Leuke gadgets voor een aardig prijsje scoren is nooit verkeerd, zeker met Valentijnsdag zo vlak voor de deur. Een actiecamera van ThiEYE, die in 4K 30fps kan filmen, kost 92 euro. Of wat te denken van een reeks smartwatches? Niet alleen een toffe gadget, maar ook handig tijdens een fitness activiteit. De overzichtspagina zie je hier.

Gadgets

4. Home Cinema special
Geef je huis een impuls op het gebied van entertainment. Een voordelige projector, speaker of zelfs televisie kan bij Gearbest met korting aangeschaft worden. De Haier Ultra HD smart-tv met een formaat van 49-inch is met 843,14 euro een aardige deal. Bekijk alle koopjes via deze link.

Home Cinema

5. In de mix
Net als bij Flash Sales krijg je op de Mix-pagina een overzicht aan producten te zien. Aan de hand van een categorie komen de desbetreffende aanbiedingen in beeld. De categorieën lopen uiteen, van tech tot elektronica en van smartphones tot 3D printers. check het overzicht hier.

In de mix

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *